SOUVLAKI BURGER PÅ FLINTASTEK
Med krämig feta och tomatsalsa
INGREDIENSER:
4 port
1 Flintastek Smokey Chipotle från Scan
4 st Double Sesam Hamburgerbröd från Korvbrödsbagarn
8 skivor cheddarost
1 dl majonäs med citron och persilja
1 tärnad grillad paprika
100g fetaost, smulad
½ dl hackad persilja
GÖR SÅ HÄR:
- Blanda majonäs med citron och persilja till önskad smak. Smaka av med salt och peppar.
- Grilla eller stek flintasteken till en innertemperatur på 72°C. Låt vila inlindad i smörpapper i ca 5-10 minuter.
- Rosta eller grilla bröden. Lägg på cheddarost och den smaksatta majonnäsen i botten.
- Tunnskiva flintasteken och lägg på bröden. Blanda samman paprika, fetaost och persilja och toppa hamburgarna.